Dit ben ik, Marika van Rooij (1967) en woon en werk in Boekel.  Als kind was ik al altijd in de weer met krijt en potlood; het ene portret na het ander en mijn moeder hing alles op in de keuken.

Ik ben me altijd blijven ontwikkelen  op creatief gebied en heb veel verschillende disciplines geleerd. Van schilderen tot boetseren en van mallen maken tot producten afwerken. Jarenlang heb ik voor een bedrijf, in opdracht van pretparken in binnen- en buitenland, vele mooie creaties mogen ontwerpen en realiseren.

Ik werk met verschillende materialen zoals: hout, acryl- en olieverf, boetseerklei en epoxyklei, polyester, acrylhars enz.

Mijn inspiratie haal ik uit mooie mensen in mijn omgeving en ben steeds op zoek naar hoe mezelf te verbeteren. Ik schilder graag portretten en vind het erg leuk om beelden te boetseren en bestaande beelden te restaureren.

Het is altijd een leuke uitdaging om in opdracht een uniek beeld of schilderij te mogen maken. Een herdenkingsbeeld of -plaquette behoort ook tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een kennismaking.

contact